Nagomi Visitのホストは、海外でゲストになれます。
Nagomi Visitに登録されているホストの皆さんは海外ではゲストとしてホームビジットに参加することができます。
旅行先で家庭料理を食べて、現地に住んでいる人たちと2〜3時間の交流をする。
普段受入れをするのと逆の立場で、いつもの海外旅行とはちょっと違う、大切な思い出になりそうです。
迎えてくださるホストは、これまでに日本でNagomi Visitに参加された元ゲストの方々。
既に一度Nagomi Visitをゲストとして経験しているからこそ、「次はぜひ、自分たちが迎えたい」と思ってくださる方たちです。
ぜひいろいろな国の家庭料理、生活、そしてホストとの交流を楽しんで来てくださいね。
参加方法
- 以下ホストご紹介をご覧いただき、ゲストとして参加したい日をNagomi Visitまでお知らせください。
- Nagomi Visitから海外ホストに連絡をし、スケジュールを確認します。
- 両者の都合が合えば事前に参加費用(3,150円/1名)をご入金いただきます。
※ホストにはNagomi Visitから、後日材料費が支払われます。 - ご入金を確認後、ホストとの待ち合わせ場所詳細や連絡先についてお知らせします。
参加条件
- 日本でNAGOMI VISITのホストとして、1回以上受入れをされた事のある方が対象です。
- 海外でゲストとして参加する場合、ボランティア保険の補償は対象になりません。ご自身の責任でご参加ください。
- 参加費用のお支払い方法は、Paypalを利用したクレジットカード決済となります。
キャンセル規定
ゲストとして参加する場合のキャンセル規定は以下の通りです。
キャンセルのご連絡をいただくタイミングによって、以下の通りご返金します。
- 予約日から起算して48時間以内にキャンセルする場合(当日キャンセルを含む):返金なし
- 予約日から起算して2~7日以内にキャンセルする場合:お支払い料金の50%から返金手数料を引いた残額
- 予約日から起算して8日以上前にキャンセルする場合:全額返金
※ただし、お支払い後50日が経過している場合にはPaypalアカウントにのみ返金となります。
海外ホストのご紹介
ローマ
Borselli family
NAGOMI VISIT参加歴:2012年11月(東京)
旦那さまはローマ出身で銀行にお勤め、奥様はフランス出身。お二人ともお料理が趣味で、ホームメイドのブルスケッタ、シーフードパスタ、カルボナーラ、ボロネーゼパスタ、ラザニア、リゾットが特に好きなイタリア料理!
自己紹介
Fabrizio is Italian, from Rome, and Annig is French, from Paris. Born in 1974 and 1975, they have lived in Rome together since 2008. Fabrizio works at the Italian central bank as a tax expert and analyst and his family has been living in Rome for 10 generations. Annig works at Unilever, and loves cooking, fashion and the family.
Fabrizio and Annig love cooking, traveling, meeting new people and cultures. They love Japanese cuisine and culture very much and sometimes try to make sushi at their house. They are fluent in several languages including English, German, Spanish, French and Italian, and Annig also speaks a bit of Japanese.
They love Asia and Japan in particular. Their most memorable travel experience was Japan, where they visited three times in the summer and autumn. They rented a car and drove throughout the country, from the mountains to the sea. They visited the most well-known places, Tokyo, Kyoto, Nara, Nagasaki, Hiroshima, Kanazawa, Hakone, but also less-touristic places like Tsumago, Hagi, Aso-san, Shikoku, Shirakawa-go, Matsumoto, Kamikochi and so on. They have also been to Peru, where Annig’s uncle lives, Spain and Switzerland where Annig lived a couple of years, and always go to Paris several times per year to meet Annig’s family.
They live in a cute apartment in a typical old district in Rome with a beautiful view from the balcony, when in springs and summer it is possible to eat outside. The place is very silent and calm surrounded with lots of typical old Italian houses.
普段家庭で食べているもの
Annig loves to prepare homemade food like cakes, marmalades, tomato sauces. Fabrizio is a very experienced pasta-chef. Their favorite Italian food is all kinds of home-made bruschetta, pasta with fish and seafood, spaghetti carbonara, rigatoni cacio e pepe, pasta alla Bolognese, tagliatelle with vegetables, lasagne, risotto, home-made vegetable soups, suzuki fish in salt, chocolate, french cake etc.